CONTACT

Werkplek Bizztopia

Kantoor aan huis

Locatie GRAPHX 66:

Mijn werk verdeel ik tussen mijn thuiskantoor en mijn werkplek bij Bizztopia in Oss.

Je bent op beide plekken altijd van harte welkom voor koffie en/of grafisch advies! Neem wel even van te voren contact op voor een afspraak.

  • Adres: Suikerkampstraat 18, 5345 GJ Oss
  • Kantooradres: Oude Litherweg 2, 5346 RT Oss
  • Je kunt mij bellen: 06-40302453
  • Je kunt mij mailen 
  • Of vul het formulier in

Openingstijden:

Als zelfstandig ondernemer werk ik wanneer dat nodig is, ook soms 's avonds of in het weekend. Als je langs wilt komen of een afspraak wilt maken bel me dan even: 06-40302453.

Partners

GRAPHX 66 werkt graag en als dat nodig is samen met professionele partners. Wij bespreken samen wat nodig is en daarbij passend neem ik contact op met ondernemers uit mijn uitgebreide netwerk.

En verder:

Liever een formulier invullen? Dat kan!

GRAPHX 66 helpt startende ondernemers op weg via:

joost netwerkt, hét ondernemers­ netwerk voor de regio Oss, Uden, Veghel en Grave. Joost netwerkt biedt jou als ondernemer een actief netwerk door je in contact te brengen met bestuurders en eigenaren van andere bedrijven. Joost is er voor én door alle ondernemers in de regio Noord-Oost Brabant. Pas gestart of al jaren ondernemer, een eenmanszaak, freelancer, VOF, coöperatie of BV.

Bij joost ben ik actief in het bestuur sinds November 2012 en van 2015 t/m 2020 als voorzitter.

De Open coffee in Oss bestaat al sinds 2010 en is een laagdrempelige netwerk mogelijkheid voor alle soorten ondernemers, van zzp-er tot grotere bedrijven.

Begin 2020 heb ik, in samenwerking met Bizztopia, de organisatie hiervan op me genomen en ben je elke eerste vrijdag van de maand tussen 9 en 11 van harte welkom in de koffiekamer van Bizztopia, Oude Litherweg 2 in Oss.

Bizztopia is een plek waar zelfstandige ondernemers kunnen werken: in een eigen ruimte, of op een vaste- of flexwerkplek. Toen Bizztopia net begon heb ik voor hen logo en huisstijl ontworpen, de nieuwste versie van de website is ook van mijn hand. Maar behalve een werkplek is Bizztopia ook een netwerk. De ondernemers die er werken onderhouden in een prettige sfeer een nuttig netwerk, en daarnaast zijn er bijeenkomsten van starters succes die het netwerk flink uitbreiden.

Dus ook Bizztopia is een netwerk waar ik actief bij betrokken ben. 

ZZP NOB Boost is een onafhankelijke ZZP community in Noordoost Brabant. Het ZZP BOOST initiatief brengt de zelfstandige ondernemers met elkaar en met overheden, organisaties en bedrijven uit de regio Noordoost Brabant in contact. ZZP boost wordt bijgestaan door een team van experts die vragen van ondernemers beantwoorden.

Als trots lid van dit expert team beantwoord ik graag jouw vragen op het gebied van: logo/huisstijl, tekst, webdesign en help ik je op weg met netwerk tips.