Innatoss, een innovatief bedrijf in de lifesciences uit Oss, mag ik sinds de start van het bedrijf tot mijn opdrachtgevers rekenen.

In 2012 ben ik begonnen met logo en huisstijl voor het moederbedrijf, PRRIL, eind 2014 volgde Innatoss en in 2015 het eerste productlogo voor een van de Q-koorts testen die ze op de markt brengen: Q-detect. Later volgde nog Ixodes, een diagnostische test voor de ziekte van Lyme.
Het logo van Innatoss is gebaseerd op het verhaal van de indringer in je lichaam, de teek die zich ingraaft en de bacterie die Lyme met zich meebrengt.

Behalve logo en het ontwikkelen van de huisstijl zijn we inmiddels toe aan de 2e website voor Innatoss. Dit was een flinke uitdaging en leuk om te maken. De site is in 2 talen te bekijken, hoewel nog niet compleet gevuld geeft het toch een goed beeld. Daarnaast heb ik deze site opgebouwd met pagebuilder waardoor ik volledige vrijheid had om per pagina te maken wat ik wilde.

Verder diverse posters, folders en andere huisstijl uitingen gemaakt voor dit bijzondere bedrijf.