Luxxor is een nieuwe speler op de markt voor design drain systemen en ik mag voor dit hight tech bedrijf het logo ontwerpen, en daarnaast natuurlijk de huisstijl ontwikkelen en de website maken.

Het logo van Luxxor laat in al haar eenvoud duidelijk zien om wat voor product het gaat: een gestyleerde weergave van de afvoer zoals die in de drains gebruikt wordt. Luxe en design, dat is wat dit logo uitstraalt, en de huisstijl versterkt dit natuurlijk door gebruik van prachtige foto’s, veel wit en donkergrijs, en een klein beetje accent rood.

Luxe brochure in matlaminaat voor Luxxor

Na logo, huisstijl en website nu ook prachtige luxe brochure met matlaminaat afwerking gemaakt voor Luxxor, design drain systems. De brochure straalt door de vormgeving en de uitvoering de luxe uit die je ook terugziet in de materialen waarmee Luxxor haar producten maakt: luxe roestvrijstalen design drains voor in jouw badkamer!

Kijk voor meer informatie op de Luxxor Facebook pagina of bekijk hier de website.

Anita Verbree van Luxxor:

‘Monique heeft voor Luxxor Drain Systems een fantastisch logo, website en huisstijl ontworpen. Inmiddels staat er een prachtige lijn verpakkingen waar de huisstijl van Luxxor heel mooi in terugkomt. De samenwerking met Monique is altijd zeer prettig en ze voelt heel goed aan wat je wilt. Kortom: ben je op zoek naar een veelzijdige en innovatieve grafisch ontwerper, dan is GRAPHX 66 iets voor jou!’

Anita Verbree, directeur Luxxor