Innatoss, een innovatief bedrijf in de lifesciences uit Oss

Innatoss mag ik sinds de start van het bedrijf tot mijn opdrachtgevers rekenen. In 2012 ben ik begonnen met logo en huisstijl voor het moederbedrijf, PRRIL, eind 2014 volgde Innatoss en in 2015 het eerste productlogo voor een van de Q-koorts testen die ze op de markt brengen: Q-detect. Later volgde nog Ixodes, een diagnostische test voor de ziekte van Lyme.
Het logo van Innatoss is gebaseerd op het verhaal van de indringer in je lichaam, de teek die zich ingraaft en de bacterie die Lyme met zich meebrengt.

Behalve logo en het ontwikkelen van de huisstijl zijn we inmiddels toe aan de 2e website voor Innatoss. Dit was een flinke uitdaging en leuk om te maken. De site is in 2 talen te bekijken, hoewel nog niet compleet gevuld geeft het toch een goed beeld. Daarnaast heb ik deze site opgebouwd met pagebuilder waardoor ik volledige vrijheid had om per pagina te maken wat ik wilde.

Verder diverse posters, folders en andere huisstijl uitingen gemaakt voor dit bijzondere bedrijf.

Late zomervakantie dit jaar!

na weer een jaar lekker hard werken voor veel trouwe én ook weer nieuwe klanten ben ik deze zomer met vakantie van woensdag 9 augustus tot en met woensdag 13 september. Dat duurt nog 2 maanden, is het niet een beetje vroeg om dit nu al te melden? Ja, maar... juist om die reden stel ik je hiervan nu al op de hoogte. In de praktijk betekent deze late vakantie van mij dat als jij iets in gedachten hebt wat klaar moet zijn in september of begin oktober (dé tijd voor beurzen en congressen!) het verstandig is als we er op tijd aan beginnen! Aarzel in dat geval niet en bel of mail even om afspraken te maken. Ik wens jou in ieder geval ook een hele fijne vakantie! Met vriendelijke groet, Monique van Helden

GRAPHX 66 bestaat 10 jaar!

Tien jaar alweer...

Tien jaar mijn eigen bedrijf, mijn eigen buro voor vormgeving en webdesign. Tijd vliegt, dat blijkt. Vooral de laatste 5 jaar is het een doorlopende stroom van werk geweest die me bezig heeft gehouden. Met meer dan 80 logo's en huisstijlen, heel veel folders, flyers, brochures, banners etc, een heleboel websites, verpakkingen en ook nog eens inmiddels een stuk of 10 eigen websites heb ik een aardig portfolio opgebouwd. Ik vind het fantastisch dat ik zoveel opdrachtgevers heb (gehad), maar meer nog dat de meesten nog steeds klant bij mij zijn, al vanaf het begin van hun eigen onderneming. Dank jullie wel voor al die jaren loyaliteit en trouw! Ik hoop dat ik iedereen nog vele jaren blij kan maken met mooie dingen, advies en praktische hulp!