Voor Advocatenkantoor Peerboom uit Son en Breughel heb ik bij de start van zijn bedrijf een logo ontworpen en een huisstijl gemaakt. Alexander Peerboom wilde graag een link naar zijn achternaam, het geheel moest stijlvol, klassiek en toch bijzonder worden. De blauwe kleur was ook een wens van de klant, ik heb deze mooie blauw/groene kleur gecombineerd met warm grijs. Dit geeft een mooi, zacht en toch zakelijk effect.

Alexander is erg blij met het uiteindelijke resultaat:
‘Monique heeft mij geholpen bij de vormgeving van mijn logo en website voor mijn nieuwe onderneming. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking. Monique weet vooral heel goed de gewenste uitstraling en sfeer om te zetten in je zakelijke presentatie. Nogmaals veel dank Monique!’

(Update: in 2017 heeft Alexander besloten samen te gaan werken met een andere advocaat. Het nieuwe bedrijf heet LAWNCH, de vormgeving van het nieuwe logo heb ik helaas niet kunnen doen, maar wel de vormgeving van huisstijl producten. De website van Peerbooom Advocatuur is helaas uit de lucht.)