PORTFOLIO

Wil jij met mij op pad gaan? Ook voor jou maak ik een uniek grafisch ontwerp!

Ik heb in de afgelopen jaren met heel veel startende ondernemers 'de route' afgelegd.

We beginnen bij het begin, meestal met niets anders dan alleen een naam en een idee. Tijdens deze 'roadtrip' krijgen de ideeën langzaam aan vorm, en met het ontstaan van het logo begint het nieuwe bedrijf pas écht te leven. Ik ga met elk nieuw project weer de uitdaging aan om iets te maken wat aansluit bij de wensen, de doelgroep en bij de opdrachtgever. Inmiddels heb ik heel wat ontwerpwerk op mijn naam staan, van heel kleine projecten tot behoorlijk grote, doorlopende projecten. Ik probeer op deze pagina een goed beeld te geven van mijn werk en de diversiteit daarvan. Bedenk echter wel: alles wat ik maak is speciaal ontworpen voor een specifieke klant, met specifieke wensen. Het doel van elk ontwerp is een bepaalde uitstraling te bereiken die past bij de ondernemer, bij het bedrijf en bij de doelgroep.

PS dit portfolio is bij lange na niet compleet. Ik heb ruim 90 logo's ontworpen, wat minder huisstijlen, meer dan 30 websites gemaakt en divers ander werk zoals folders, flyers, brochures, roll-up banners etc. Het is onmogelijk om alles in een portfolio te zetten, door tijdgebrek ivm werk (;-) maar ik doe mijn best om het bij te houden!

Meer dan 10 jaar logo design:

Webdesign van website Nine-dots, interieurontwerp in Oss
Flyer ontwerp Feliz 08
wordpress website voor Margot van den Berg, coaching en training
Iconen set ontwerp voor tandartspraktijk Douma door GRAPHX 66