REVIEWS

Reviews, of wat mijn opdracht­gevers van mij vinden

Reviews van mijn werk zijn voor mij super belangrijk en ik ontvang ze graag.

De teller staat op meer dan 40 unieke reviews. Heel erg fijn is dat! Een review is belangrijk omdat jij als nieuwe klant dan een beter idee krijgt van mijn werk. Of anderen tevreden zijn. Of er bepaalde zaken beter kunnen.

Ik leer van reviews, ik leer graag van jou! Je kunt je review naar me toe mailen, dan plaats ik m zonder te wijzigen op mijn website. Of je maakt een review in google maps, dat wordt ook zeer gewaardeerd. En natuurlijk zijn reviews in LinkedIn ook helemaal top. Ik plaats deze teksten vervolgens op deze pagina.

Hoe je het ook doet, ik ben heel blij met een review ;-)

Bekijk alle reviews op LinkedIN of op google reviews

(Reviews worden niet geredigeerd of aangepast maar weergegeven zoals ze door jou aangeleverd worden. Ik ben je hier zeer dankbaar voor!)

Patrick Peters

Eigenaar Vector Advies

Monique van Helden heeft de website voor ons bedrijf gemaakt. Monique is erg communicatief in het proces en neemt je helemaal mee in alle stappen. Zo kom je tot een meer complete- en doordachte website die goed bij je past. Daarnaast is Monique een vaardig en creatief vormgeefster die ook goed kan luisteren naar wat je precies wil aan uitstraling. Ook dat is belangrijk om te komen tot een website en design waar je je graag mee profileert.

Januari 2022 (review op google)
Bekijk hier de website

Anita Martland

Eigenaar Anita Martland Reizen

Voor mijn reisbureau heb ik Monique van Graphx66 gevraagd om voor mij een mooie site te maken. Het begint met een fijn contact, Monique begrijpt direct wat je wilt voor je website. Prachtige vormgeving, precies wat ik wilde. Ze denkt met je mee en geeft advies waar nodig.
Als de site klaar is krijg je uitgebreid uitleg hoe je deze bij kan houden en uit kan breiden. Zeer tevreden.

April 2021 (review op google)
Bekijk hier de website

Thomas Kiene

Eigenaar Kiene Casco Bouw

Monique heeft mijn huisstijl en logo ontworpen, de website gemaakt en alle tekst voor de website geschreven. Na een fijn kennismakingsgesprek is er goed geluisterd naar mijn wensen. Ik kreeg meerdere opties om een keuze uit te maken voor een logo wat het beste bij mij past. GRAPHX 66 is zeker aan te bevelen!

Januari 2021

Bekijk hier de website

Gerry Steenbergen

Stichting Chaja Oss e.o.

Wij hadden een sterk verouderde website, die niet meer goed werkte! Monique heeft de website gerestyled en up-to-date gemaakt.
Het resultaat is prachtig. We hebben nu weer een goed werkende website met een professionele uitstraling!

Het was een fijne samenwerking en met vragen of problemen kunnen we altijd bij Monique terecht.
Nogmaals bedankt Monique!

November 2020

(Google review)  Bekijk hier de website

Sunniva Fortunoso

HBO-verpleegkundige bij 24-HealthCare

Ik ben een beginnende ZZP'er indicatie steller. Via Happyprinting ben ik bij Monique (GRAPHX 66) terecht gekomen. Ik was behoorlijk aan het zoeken naar een leuke eigen huisstijl voor mijn envelop, visitekaart, flyer enz. Het enige wat Monique van mij kreeg was een logo en een tekstje. Ze heeft mijn logo gezien en wist gelijk wat ze ermee moest doen. Ze heeft mijn logo onderhanden genomen. Vervolgens mijn hele pakket een huisstijl gegeven. Huisstijl waar ik me 100% prettig bij voel. (flyer, visitekaart, rollupbanner, envelop, briefpapier) Ze liet me steeds sprakeloos toen ik haar werk zag. Ik zat toevallig ook met mijn website die niet naar wens was. Ik kwam achter dat ze ervaring heeft met websites. Ik aarzelde niet en vroeg haar om de website over te nemen. De resultaat is grandioos. Een professionele uitstraling in mijn eigen huisstijl. Dankzij GRAPHX 66 heb ik een Facebook pagina en LinkedIn met een hele mooie profiel en omslag. Ik zat met een deadline. Ze heeft doorgewerkt. En alles was ruim op tijd klaar. De samenwerking heb ik erg positief ervaren, het voelde als of we in een kantoor samen zaten te werken. Maar de werkelijkheid was dat ik in Rotterdam was en zij in Oss. Monique is snel. Wat ik erg bijzonder vond, dat haar eerste concept ook gelijk de juiste is. Ik ben erg blij met Monique van GRAPHX 66. Je bent gewoon erg goed in je werk. Nogmaals bedankt voor je complete hulp en de professionele uitstraling die ik mag delen met de rest van de wereld.

9 Oktober, 2017

Alexander Peerboom

advocaat / eigenaar at Peerboom Advocatuur

Monique heeft mij geholpen bij de vormgeving van mijn logo en website voor mijn nieuwe onderneming. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de samenwerking. Monique weet vooral heel goed de gewenste uitstraling en sfeer om te zetten in je zakelijke presentatie. Nogmaals veel dank Monique!

14 juli 2015

Kurt Schneider

ICT Beheerder, advies en verkoop

Het is prettig om met Monique samen te werken en te discussiëren. Ze vertaalt je vraag prima tot een heldere oplossing ten behoeve van de klant.

13 mei 2015

Rob Cleutjens

Owner at Fysiotherapie FysiOss / Podologie Oss

Het ontwerpen van een logo en website is een proces waarbij je samen tot een resultaat moet komen, waarbij persoonlijke smaak en grafische vormgeving samen moet gaan. Dit vond in een prettige open sfeer plaats, met een mooi resultaat. Ik zal zeker nog vaker van haar kennis en diensten gebruik maken.

24 maart 2013

Jacques van den Broek

Screening manager at Pivot Park Screening Centre, Oss

Monique heeft als grafisch vormgever van GRAPHX66 de huisstijl van LAC4LS ontwikkeld. Ik krijg vanuit mijn netwerk veel positieve reacties op het resultaat. Ook herinner ik mij de samenwerking als buitengewoon plezierig. Monique brengt haar professionaliteit in maar geeft ook gehoor aan de wensen en accenten die je als klant hebt.

12 april 2012

Ans de Visser

Slender studio Oss

De samenwerking met Monique van GRAPHX66 was erg plezierig. Haar vakmanschap en efficiency maakte dat wij het drukwerk voor het WerkCafe in OSS op tijd konden leveren met een prima resultaat. We kijken uit naar het vervolg op deze samenwerking.

12 mei 2011

Susan Schoone

Praktijkhouder, Orthopedagoog en Logopedist at Praktijk Schoone - Locatie Klundert

Monique heeft ons geholpen met het ontwerp van ons logo, huisstijl, websiteontwerp en folderontwerp. Ze verdiept zich goed in je bedrijf en luistert goed naar je verhaal waardoor de ontwerpen goed aansluiten bij je bedrijfsfilosofie maar ook bij je eigen persoonlijkheid. Wanneer nodig zal ik in de toekomst zeker een beroep op haar doen.

23 maart 2011

Francis van Venrooij en Cocky van Ravensteijn

Van Waarde, praktijk voor relatie en rouw.

Bij het starten van onze eigen onderneming hebben we ervoor gekozen om het meteen goed te doen en Monique ons logo, huisstijl en onze website te laten ontwerpen. Monique draagt uit dat ze startende ondernemers een warm hart toedraagt en dat hebben we ook daadwerkelijk gemerkt. Ze heeft op een heel treffende manier ons verhaal en onze bedoeling omgezet naar een logo en huisstijl. Onderling contact verloopt laagdrempelig, prettig en met geduld voor onze eindeloze stroom vragen. Tegelijk kan Monique ook goed aangeven waarom bepaalde opties geen goed idee zijn. Dit alles heeft een website tot resultaat waar we enorm trots op zijn en waar de reacties vanuit netwerkpartners zeer positief zijn. Professioneel, duidelijk en helder zijn veel gehoorde opmerkingen.

15 juni 2020 (bekijk de website hier)

Jean-Pierre Meijer

COO / CIO (Internationalization Officer) at Happyprinting

Voor Happyprinting waren wij op zoek naar een vormgever die voor onze klanten wat ontwerp- en dtp werk zou kunnen doen. Sommige van onze klanten hebben drukwerk nodig maar (nog) geen idee hoe dat er uit moet zien, en dat is het moment waarop we een vormgever inschakelen. Deze vormgever hebben we ongeveer een jaar geleden gevonden in de persoon van Monique van Helden van GRAPHX 66.

Monique heeft inmiddels voor enkele van onze klanten gewerkt: logo (restyling), tekstredactie, foldermateriaal en zelfs een website. Deze samenwerking bevalt ons uitstekend, en onze klanten ook. Ze werkt en reageert snel, geeft advies aan onze klanten waar nodig en houdt in de gaten of alles volgens planning verloopt. Kortom: een fijne samenwerking!

20 juni 2018

Marion Teuwen

Uitvaartspreker en Keramiek atelier

Monique heeft voor mij 2 websites gemaakt, een huisstijl voor 1 bedrijf en een door mij getekend logo omgezet naar een prachtig logo. De websites zien er prachtig uit. 2 verschillende bedrijfsnamen, 2 verschillende websites en toch horen ze bij elkaar. Ik denk dat als je zou willen je echt zelf wel een website kan maken maar dan krijg je niet het bijzondere en absoluut prachtige resultaat wat Monique maakt. Ik vond het qua samenwerking fijn dat Monique mijn wensen echt over heeft weten brengen en ook duidelijk aangaf wat wel en niet kon. Verder heeft ze, ook in een later stadium, problemen opgelost die regelmatig de kop opstaken. Kortom; fijne samenwerking, mooie creatieve websites!

26 april, 2017

Chris Scholte

Gecertificeerd Register Arbeidsdeskundige

Met dank aan Graphx 66 voor het fantastisch logo-ontwerp voor synapsis-advies.nl

28 januari 2015

Pierre N.M. Konings

European Trademark and Design Attorney, ACB accredited Legal Business Mediator at KONINGS Trademarks

Monique has skillfully designed the Konings trademarks logo expressing the values and emotions of my company very well.

19 November, 2014

Koen Dechering

CEO at TropIQ Health Sciences

Monique heeft het logo, de huisstijl en een brochure voor TropIQ Health Sciences vormgegeven. Met het resultaat zijn we bijzonder tevreden. Daarnaast levert Monique een zeer persoonlijke, prettige en snelle service. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen.

9 november 2012

Ron van de Straat

Tuinontwerper

Monique is in staat geweest aan de hand van mijn logo, observatie van mijn persoon tijdens diverse presentaties en persoonlijke gesprekken tijdens netwerkbijeenkomsten een prachtig cadeau te maken in de vorm van een kleine poster. Zij heeft zich wonderwel weten in te leven in 'het verhaal van de tuin' dat ik steeds probeer te vertellen en dat vertaald naar beeltenis die ik met trots bij al mijn presentaties zal laten zien. Zij heeft Tuynplan precies getroffen. Monique bedankt!

8 september 2012

Dianne Bouman-Verweij

Kleur- en stijladviseur

Monique heeft voor mijn nieuwe bedrijf een logo en huisstijl ontwikkeld. Ze heeft mij positief verrast met haar persoonlijke aanpak en creatieve ontwerpen. Ze heeft echt de tijd genomen om zich in mijn werkzaamheden en wensen te verdiepen. En om diverse creatieve logo-voorstellen te maken. Ze is net zolang doorgegaan tot alles volledig naar wens was. Ik ben kortom erg tevreden over onze samenwerking en het eindresultaat.

5 april 2011

Pauline Willems

P&O ondersteuning & advies, MfN register arbeidsmediator, Partner Pac-t Krachtpeiling.

Monique heeft mijn huisstijl ontworpen en daar ben ik heel blij mee. Ook ken ik haar werk voor diverse andere ondernemers. Ik ben erg onder de indruk van haar werkwijze. Binnen mum van tijd heeft ze zich verdiept in het vakgebied van haar klanten en heeft ze daar treffende beeldmerken bij verzameld. Als klant krijg je een aantal concepten en stijlen gepresenteerd waaruit je samen met haar een keuze maakt. Dit werkt erg inspirerend en zet je als klant aan het denken over je eigen product of dienst. Monique springt eruit door de persoonlijke aandacht en klantgerichtheid die ze voor je heeft gecombineerd met een praktische en resultaat gerichte aanpak. Voor dat je het weet is daar je eigen huisstijl die ook voelt als je eigen stijl, alleen had je hem zelf nooit zo kunnen verzinnen; logo, visitekaartje, briefpapier, folders,noem maar op. Bij GRAPHX66 kun je er meer dan vakkundig voor terecht; een aanrader!

1 februari 2010

Miranda van de Wassenberg

Micado Coaching

Mijn huisstijl en website van Micado coaching zijn ontworpen en gemaakt door Monique. Monique is professioneel, kundig, behulpzaam en heel toegankelijk. Ze legt duidelijk uit hoe het proces gaat omtrent maken huisstijl en website en welke diensten zij kan leveren. Ze luistert goed naar wat ik te vertellen had over mijn bedrijf. Monique heeft mijn verhaal perfect kunnen omzetten naar beelden, kleuren en woorden die bij mij en bij Micado coaching passen. De lijntjes in het contact met Monique zijn kort. Ze reageert snel op vragen en overleg was altijd mogelijk. Monique denkt mee en geeft tips. Als startende ondernemer heeft ze me écht geholpen. Monique weet wat ze doet en dat doet ze heel goed!

December 2021 Deze review staat op Google
(bekijk de website hier)

Koen Toonen

QOEN coaching en QOEN consulting

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Monique has designed my entire website, corporate identity and branding. She has done so based on an excellent personal contact and understanding of the purpose of my company. I am very happy with the results and clients have already commented positively on the attractiveness of the logos, websites and powerpoint themes. Fully recommend GRAPHX 66!

januari 2021

https://qoencoaching.com/
https://qoenconsulting.com/
https://qoen.biz/

Jasper van Wordragen

Bizztopia

Monique heeft de website van Bizztopia van een mooie nieuwe jas voorzien. Fijn ook om met haar te sparren. Niet alleen over de visuele kant, maar ook over de tekstuele content. Onze diensten zijn veel beter te vinden nu en de pagina's zijn ook eenvoudig zelf aan te passen. Kortom: goede ervaring en een aanrader voor andere ondernemers om met Monique aan de slag te gaan.

9 november 2020 (bekijk de website hier) Deze review staat op Google

Evelien Kant

Owner Feliz 08, Allround Wellnessmasseur en Massagedocent

Wat ontzettend tevreden ben ik met de nieuwe huisstijl. Het moest een combinatie worden van rust - warmte - luxe uitstraling - en ietwat zakelijk. Ik wist nog niet exact wat ik wilde toen ik bij Monique kwam.
Aan de hand van ons eerste gesprek heeft ze de kern van mijn wensen ontzettend goed kunnen vatten in wat uiteindelijk mijn nieuwe huisstijl is geworden. Bedankt Monique!

15 februari 2018 (bekijk dit werk hier)

Angelika Sturm

Senior Scientist bij TropIQ Health Sciences

Monique is a highly professional and dedicated web designer who has a great understanding of what her customer needs and how she can get it done. She has a graphic design background which serves her very well for website constructions. Monique also developed our company logo and has designed other corporate identity items for us. The website she created is fantastic and we will be happy with it for quite some time. Working out the details about our website has been an absolute pleasure for us as Monique is very responsive, acts fast and has no issue doing it all in English. Even after the launch she is always happy to help if there are any issues.

20 september 2017 (bekijk dit werk hier)

Monique Oord

Verbindingsofficier, advies, interim- en projectmanagement in zorg en sociaal domein bij Oordverbind

Monique heeft met oog voor detail uitstekend werk geleverd voor Oordverbind! Ik ben erg blij met mijn logo, huisstijl en briefpapier.

2 februari, 2017

Anita Verbree

Director bij Luxxor Drain Systems B.V.

Monique heeft voor Luxxor Drain Systems een fantastisch logo, website en huisstijl ontworpen. Inmiddels staat er een prachtige lijn verpakkingen waar de huisstijl van Luxxor heel mooi in terugkomt. De samenwerking met Monique is altijd zeer prettig en ze voelt heel goed aan wat je wilt. Kortom: ben je op zoek naar een veelzijdige en innovatieve grafisch ontwerper, dan is GRAPHX 66 iets voor jou!

29 December, 2015

Sandra Simons-Schröer

Advocaat / eigenaar bij Simons Advocatuur

Monique heeft het logo, de huisstijl en website van Simons Advocatuur ontworpen. Een verrassend resultaat, waar ik erg blij mee ben.

28 september 2014

Marianne van Eijk

Owner at Van Eijk HR Praktijk

Monique heeft mij uitstekend geholpen met het ontwerpen en opzetten van de huisstijl en website, passend bij mijn activiteiten als startende ondernemer. Ik had geen enkele idee hoe dit op te pakken, maar na 1 uur praten met Monique is zij in staat om mijn aarzelende input om te toveren tot een voor mij exact aansluitende huisstijl. Monique is een energieke, creatieve, meedenkende en enthousiaste persoon om mee samen te werken. Een echte aanrader op zowel persoonlijk als professioneel vlak.

29 januari 2012

Julia Smeehuijzen

Vitaliteitscoach, schakel tussen voeding en beweging

Ik heb via Monique mijn logo laten ontwerpen. Telkenmale krijg ik hierop positieve reacties!

7 december 2012

Monique Mijnders

Mijnders Arbeidsdeskundig Advies registerarbeidsdeskundige

Monique heeft de perfecte aansluiting gezocht en gevonden bij het ontwerpen van mijn huisstijl, toen ik afgelopen januari besloot voor mijzelf te beginnen. Naast mijn huisstijl heeft Monique ook het ontwerp en uitvoering van mijn website op zich genomen. En mede gezien de vele positieve reacties die ik vanuit mijn omgeving ontving, kan ik haar van harte aanbevelen!

20 december 2011

Marij Van Peer

Owner, van Peer communicatieve projecten

Co-owner, Social Media Oss

Al geruime tijd werkt Van Peer communicatieve projecten samen met GRAPHX 66. GRAPHX 66 maakt er altijd iets moois van, waar je trots op kunt zijn. Monique begrijpt heel snel wat je voor ogen hebt en weet dat uitstekend te visualiseren. Ze duikt in een opdracht en laat het pas los als we er allen tevreden over zijn. Héél prettig samenwerken dus. GRAPHX 66: Een aanrader!!

13 juli 2010

Wim Vermeulen

VvE Beheer De Dom

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit

Monique heeft de nieuwe website voor VvE beheer de Dom gemaakt, inclusief de teksten. Ik ben super tevreden, mooie site en teksten! Snel en professioneel. En voor een goede prijs.

Februari 2021 (bekijk de website hier) Deze review staat op Google

Peter Wolf

Voorzitter BC Level

Positief: Professionaliteit

BC Level werkt al enkele jaren met Monique, zij ondersteunt als vrijwilligster op verschillende manieren onze club. Variërend van het beheer van onze website en het ontwikkelen van flyers en posters tot de opmaak van ons bulletin en nieuwsbrieven. Zij denkt met ons mee, verliest het praktische gebruik niet uit het oog en komt met originele ontwerpen.
Al met al een waardevolle bijdrage in onze communicatie naar onze leden toe , maar ook helpend om onze club op de kaart te zetten zodat nog meer mensen onze mooie club weten te vinden! 😊

Bestuur BC Level, de leukste badmintonvereniging van Oss en omgeving!

2 februari 2021 (bekijk de website hier)

Robert Zielonka

Directeur bij LV-O, lastechnisch verbinden en ontwerpen

Ik ben blij dat er nog mensen en bedrijven bestaan die weten wat goed werk leveren betekent. Ik vind de kwaliteit/prijs verhouding goed, functionaliteit goed, vindingrijkheid top, gebruikte materialen en drukwerk gewoon prima. Bravo.

PS Je websiteontwerp is in mijn vriendenkring serieus, mooi en professioneel bevonden.

Met vriendelijke groeten, Robert Zielonka, LV-O

26 maart 2019 (bekijk dit werk hier)

Saskia Theunisse-Mulder

Officemanager bij Innatoss Laboratories BV

Bedankt dat je ons zo snel hebt geholpen met de flyer. Dit betekent dat mijn collega en ik morgen met een mooie en duidelijke flyer op een evenement staan, ondanks dat het een enorme last-minuteklus was. Weer super service!
Hartelijke groet, Saskia

2 oktober 2018

Milton van Haren

TALENT plaza

Monique ontwerpt met vrije hand en is ook binnen gestelde (zakelijke) kaders verrassend. Dit is volgens mij meer dan creatief zijn en één van de talenten van Monique.

2 februari, 2017

Rob Baaij

Belastingconsulent/Zelfstandig ondernemer bij COUNT Administratief en Fiscaal

Samenwerking is prima bevallen. Snelle reacties van jouw kant waardeer ik enorm en werkt prettig. Ook transparantie over het gemaakte werk. Dat ik gewoon ook een versie krijg; top!

14 september 2016

Michel Cloosterman

Business Coach / Facilitator & trainer

Monique werkt sinds jan 2012 mee aan de ontwikkeling van AVMM Coöperatie en verzorgt voor ons de vormgeving en huisstijl. Haar kritische, constructieve blik is een welkome aanvulling op onze voorstellen. Monique weet ons altijd weer te verassen met een ontwerp of een variatie. Haar voorstellen zijn passend en tegelijkertijd vernieuwend.

4 mei 2015

Sylvia van den Brink

Franse les, Franse vertaling, Franse tolk

Ik ben heel erg blij met het logo dat Monique voor mij gemaakt heeft. Het ontwerpproces is bij haar echt een proces. Ze heeft goed geluisterd naar wat ik wilde en belangrijk vind bij een logo. Ze heeft met mij meegedacht en mij geadviseerd met haar eigen professionele deskundigheid. En niet alleen ik vind mijn logo mooi, ik krijg hele positieve reacties van allerlei verschillende mensen.

23 maart 2013

Monique Van de Kamp

Gewichtsconsulente

Monique van Helden heeft een prachtig logo voor mijn praktijk Inzicht in Gewicht ontworpen waarbij zij precies begrepen heeft wat ik in mijn hoofd had en dat zeer professioneel heeft uitgewerkt. Ik ben zeer tevreden en kan haar van harte aanbevelen

17 april 2012

Anja Garritsen

CEO/COO at Innatoss Laboratories

Behoefte aan een unieke uitstraling voor je nieuwe bedrijf? Ga dan met GRAPHX 66 van Monique van Helden in zee. Ze denkt met je mee, probeert zich in te leven. Ze komt niet met 1 maar met meerdere zeer uiteenlopende voorstellen voor logo's en achter ieder logo zit een verhaal van kleur tot lettertype. Naast een logo krijg je ook nog ontwerpen voor briefpapier, enveloppen, visitekaartje en advies voor je eigen powerpoint design. Bij GRAPHX 66 krijg je zonder meer waar voor je geld! Een echte aanrader.

19 december 2011

Siety van der Veen

Tekst | Communicatie | Advies

Als grafisch ontwerper & vormgever toont Monique zich een ware professional. Vraaggericht werkend volgens haar persoonlijk ontwikkelde stijl. Vakbekwaam en creatief creërend en vormend. Onlangs heb ik samen met Monique gewerkt aan enkele combi-opdrachten voor tekst & vormgeving. En het is ons gelukt om samen prima producten af te leveren aan enthousiaste en tevreden klanten. Samen werken met Monique is samen professioneel, gedreven en gezellig werken aan het beste resultaat!

15 mei 2011

Richard Verbree

Member at Topteam Energy (Dutch top sector)

CEO Inventum

Wij van Inventum zijn bijzonder trots op het boek wat je voor ons samengesteld en vormgegeven hebt: 100 jaar Inventum. Je hebt werkelijk een prachtig resultaat afgeleverd. De adviezen voor vormgeving, inhoud en teksten heb je pragmatisch gebracht in een voor ons hectische periode. Ik krijg nog regelmatig van relaties een terugkoppeling dat men het een leuk boek vindt. Op naar het volgende jubileum boek!

6 maart 2010