Voor de startersdagen.com beurs in Nijmegen werd me gevraagd mijn ervaring in te zetten als panellid in de sessie 'Toets je haalbaarheid'. Echt een ding voor mij natuurlijk. Waarom? Omdat ik heel blij wordt van luisteren naar startende ondernemers en hun plannen voor de toekomst en daar graag mijn licht over laat schijnen.

Tijdens deze de sessie luisteren we naar drie geselecteerde starters die hun idee of bedrijfsplan pitchen. Heel moedig, want als er één ding moeilijk is als je net begint is het wel om jouw plannen en ideeën te delen met een paar ervaren ondernemers.

In de afgelopen jaren heb ik heel veel startende ondernemers aan mijn (keuken)tafel gehad voor gesprekken over logo, huisstijl en website. In die gesprekken delen ze hun plannen en gedachten met mij. Deze ervaringen en verhalen kon ik goed gebruiken in tips en adviezen voor de starters in Nijmegen, en ik denk dat deze stoere ondernemers naar huis gingen met een heleboel nuttige tips en info.

Wil je ook eens met mij praten over jouw ideeën? Je bent van harte welkom, Bel of mail me dan!

Neem contact met mij op